Pokrivamo in obnavljamo strehe individualnih in večstanovanjskih hiš, industrijskih, kulturnih, sakralnih in drugih objektov z vrhunskimi kritinami priznanih domačih in tujih proizvajalcev.

priprava za pokrivanje strehe-Kralji    tondach fidelio E1

Krovska dela izvajamo v skladu z zahtevanimi navodili proizvajalca kritin,tako da dela izvedemo hitro, predvsem pa kvalitetno. To je tudi najpomembnejše vodilo našega podjetja. Za kvalitetno izvedbo del skrbimo tako, da se z delavci udeležujemo različnih seminarjev in šolanj,kjer se spoznamo s pravilnim in kvalitetnim izvajanjem del. Tako smo strokovno usposobljeni za pokrivanje z posameznimi vrstami kritin in različnimi dodatnimi krovskimi izdelki.

rjavi bramac in frcada z plocevino-Kocevje   streha in nadstresek pokrit z crnim bramacom-Koprivnik

Krovska dela izvajamo z betonskimi strešniki, opečnimi strešniki, pločevinaste kritine, ravne prozorne kritine, bitumenske kritine, valovitke…BRAMAC, GOLOB, TONDACH, CREATON, ITALPANELI, TRIMO, TEGOLA, ESAL…

Na vse vrste kritin montiramo strešna okna Velux, saj smo priporočen izvajalec Velux oken.

  • Podjetje Mont vam nudi vsa krovska,kleparska ter tesarska dela. Imamo dolgoletne izkušnje in širok spekter znanj. Ponudimo vam različne rešitve in se prilagodimo vašim problemom in željam.
  • (01) 895 20 19
  • (031) 560 584